Rachell Lederwaren 

Welkom bij Rachell Lederwaren, waar Rachell haar passie voor ambachtelijke leren tassen tot leven brengt. Met een focus op kwaliteit, vakmanschap en individualiteit, draait alles bij Rachell om het creëren van tijdloze stukken die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke stijl.

In tegenstelling tot massaproductie werkt Rachell niet met grote voorraden. Haar geloof in een meer duurzame benadering van productie leidt ertoe dat elk stuk op bestelling wordt gemaakt. Dit stelt haar in staat om elk detail te perfectioneren en ervoor te zorgen dat elke tas voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap.

Daarnaast biedt Rachell ook maatwerkoplossingen aan. Of het nu gaat om het aanpassen van een bestaand ontwerp of het creëren van een geheel unieke tas, Rachell staat klaar om aan jouw wensen te voldoen. Door haar jaren ervaring in de leder industrie zorgt ze ervoor dat jouw visie tot leven komt in een prachtig, op maat gemaakt stuk.

Atelier

In het atelier die gevestigd is in Noord-Brabant, worden alle producten ontworpen en gemaakt door Rachell zelf. Daardoor is ieder product uniek en persoonlijk. Het leer en de fournituren worden door Rachell zelf ingekocht.

De patronen worden uit het leer gesneden. Vervolgens wordt het leer geschalmd op de schalmmachine. Daarna worden de producten voorzien van fournituren. Als laatste worden de verschillende delen aan elkaar gestikt op de naaimachine. Dit is hoe de producten worden gemaakt, op een duurzame, lokale en eerlijke manier. Met liefde voor het ambacht.

Over Rachell

Na het volgen van de 4-jarige opleiding creatief vakman lederwaren aan het SintLucas heeft Rachell besloten om haar creativiteit en passie te delen met anderen. Rachell begon met het maken van mini portemonnees en andere accessoires. Daar werd enthousiast op gereageerd en al snel volgden verschillende aanvragen voor het zelf samenstellen van een tas. Zo startte Rachell begin juni 2020 haar eigen label 'Rachell LEDERWAREN'.
Waar ze vandaag de dag nog steeds met veel liefde, passie en plezier aan de groei van het label werkt!