Garantie en klachten

 

GARANTIE

Alle producten worden zorgvuldig met de hand gemaakt. Toch kan het voorkomen dat er iets mis is met het product. Mocht dat het geval zijn, neem dan contact met mij op en leg uit wat er aan de hand is. Dan zoeken we graag samen naar een geschikte oplossing. Mogelijk kan ik het product repareren. 

Op het beschadigen of vies worden van het leer kan ik helaas geen garantie geven, wel geef ik als tip om de producten te behandelen met water/vuilafstotende spray voor leer (o.a. te verkrijgen bij schoenenwinkels)

 

BEDENKTIJD

Controleer na ontvangst of de door jouw bestelde artikelen compleet en onbeschadigd zijn. Mocht er toch iets niet in orde zijn, neem dan contact op met mij. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Binnen 14 dagen mag je product(en) naar mij terugsturen, mits het product onbeschadigd is, het product niet gedragen of gebruikt is. Het adres vind je bij het kopje ‘Contact’. De kosten voor de retourverzending zijn voor jouw eigen rekening. Wanneer ik het product in goede orde retour heb ontvangen, stort ik binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op je rekening.

Ik verzoek je het ‘Formulier voor herroeping’ in te vullen en deze bij je pakket mee terug te verzenden. Deze kun je vinden onderaan de algemene voorwaarden. Noteer hier ook jouw rekeningnummer, zodat ik weet op welk rekeningnummer ik het bedrag terug mag storten.

 

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen via info@rachell-lederwaren.nl